Cecilia

0939-119 33 12 Kod: 33 57

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Jag heter Cecilia och är Skåning i själ och hjärta, oavsett jag bor i Skåne eller inte. Mitt intresse för tarot har vuxit fram från att redan som barn ha varit fascinerad av astrologi vilket sedan ledde mig vidare till numerologi, drömtydning och shamanistiska läror och tarot. Jag har lagt och läst tarotkort sedan 1996 och i dem finner jag en spegling av den värld vi lever i, en ny aspekt som man kanske inte alltid ser när man lever i den. Mina intressen av astrologin och numerologin knyts samman i tarotkorten och har gjort det ännu lättare för mig att utläsa vad korten säger för såväl mig själv som andra. Jag är även initierad reiki-utövare, d.v.s. healer. Framförallt genom reikin har jag insett hur oändligt stor tankens kraft är och hur lätt den är att använda praktiskt.

Vid sidan av mitt arbete som tarotkonsulent har jag arbetat sen hel del med stresshantering och samtalsterapi för både barn och vuxna samt alltid inom kreativa yrken. För mig är kreativiteten en nödvändighet, såväl mentalt som fysiskt, även där handlar det om att finna nya aspekter, att se saker ur olika perspektiv och finna nya lösningar.

Jag är oftast inloggad kvällstid av två anledningar, dels för att jag är mest centrerad den tiden på dygnet och dels för att jag läser på Högskola på dagarna. Det jag studerar är en vetenskapligt inriktad utbildning med fokus på medvetandets funktioner och begränsningar. Av det kan man nog dra slutsatsen att hela mitt liv ägnas åt frågor som rör vår existens och vårt medvetande och det kan jag inte förneka vårt medvetande är ju det enda vi har med oss genom alla våra dagar och alla våra liv.

Välkommen att ringa!


  

DELA MED DIG: