Ronja

0939-119 33 12 Kod: 34 22

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Jag har haft personlig utveckling och det mediala med mig hela livet. Både min pappa, mormor och mamma har haft vad man kallade förr för ”synska” förmågor. Trots detta tog det tid för min skeptiska sida att förstå att det finns något som inte går att förklara och det mediala fick ge mig bevis på bevis innan jag började att utbilda mig. Jag har utbildat mig för bl.a. Terry Evans och Jörgen Gustafsson, och Iris Hall.

Jag arbetar sedan 2002 professionellt som medium och utbildar andra inom området. Jag har tackat nej till att medverka i mediala tv-program eftersom jag uppskattar min anonymitet. I mitt arbete här på linjen går det enbart att söka mig som medium här och inte till den verksamhet som jag har utanför Astrobyrån.

Jag har i hela mitt liv haft ett människovårdande yrke och jag är socionom i botten. Jag är van att möta människor i kris och sorg.

 

När jag arbetar vill jag helst inte ha en massa information av dig (om du absolut inte vill göra det) utan det är jag som ska leverera.

Tjänster som jag kan erbjuda på linjen är:

·         Medial vägledning – Både om du har frågor eller områden som du vill att jag ska titta på och/eller bara vill se vad som ska komma igenom till dig just här och nu).

·         Länkning till avlidna – Jag kan vara din länk/bro till avlidna (jag kan aldrig bestämma vem som vill komma igenom).

·         Traditionell eller intuitiv coachning – Här kan man arbeta med olika livsområden och mål för att komma vidare i livet.

·         Tidigare liv – Här kan jag även få ledtrådar till det liv man lever idag från tidigare liv som kanske har följt med och begränsar en.

·         Jag har även en styrka där jag brukar kunna känna vad som hindrar en individ att komma vidare och varför (om man vill veta det).

·         Kris och stöd samtal utifrån mig som socionom och lång erfarenhet av kris och stödsamtal.

·         Drömtydning

Jag kan titta på dåtid, nutid och framtid. Jag tittar inte på död och fysiskt hälsotillstånd. För mig är omtänksamhet, respekt och lyhördhet grunden för mig i mötet med människan.

Du är varmt välkommen att ringa!

 

DELA MED DIG: