Zen

0939-119 33 12 Kod: 33 26

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Hej och välkommen till Zen :)! Mitt hopp är att guida Dig till att finna styrka, harmoni och ro i Ditt inre. Sedan barnsben är jag oerhört intuitiv och känslig för människor och djurs energier. Min mormor var synsk och inom familjen har vi varma/helande händer. Som 10-åring älskade jag att läsa och hittade ”Sibyllans hemligheter” på biblioteket. Jag började spå mina klasskamrater och vänner. Från början var det en blandning av att känna in deras ”våglängd” och lära sig korten, men när jag såg min bästa kompis pappa få en hjärtattack slutade jag och behöll min gåva i många år för mig själv. Dock fortsatte jag att samla på tarotlekar samt köpa litteratur om tarot, drömmar, astrologi. Jag sökte mig till  ”allt” inom olika former av andlig utveckling och vägledning.

I 20-årsåldern började jag guida via tarotkort bland vänner och bekanta. När jag blev nedringd så pass mycket att jag kände att det började konkurrera med mitt ordinarie arbete samt mitt privatliv beslöt jag att arbeta heltid professionellt som tarotkonsulent per telefon för en tarotlinje. Jag ville och vill fortfarande skilja på mitt privatliv kontra yrkesliv och kallar mig därför Zen.

Min tanke är att hjälpa Dig som ringer att finna insikt samt balans i Ditt liv. Via tarot och min intuition kan vi undersöka Din dåtid, (subjektiva kontra objektiva) nutid och sannolika framtid. Jag utgår från att Du är ärlig och öppen (det skulle urlaka mig energimässigt om jag skulle behöva ifrågasätta sanningshalten i vad mina kunder berättar – hellre fria än fälla) så vi tillsammans kan fokusera på Dina möjligheter och starka sidor samt nysta upp problem om Du ”kört fast”. Kärlek, relationer, samlevnad, arbete, ekonomi, investeringar, hem, barn, djur, hälsa, kost, bantning, andlig utveckling, flytt, resor… Du kan fråga om ”allt” förutom olyckor och död. Jag fördömer aldrig Dina tankar (hur ”udda” Du själv än må tycka de är) eller Ditt agerande och har givetvis tystnadsplikt.

- Utöver tarotläggningar och allmän ”coaching” kan jag göra drömtydning åt Dig samt färgbalansering och distanshealing. Jag kan undersöka Dina relationer (partner, familj, vänner, arbete, djur) även utifrån ett astrologiskt perspektiv. Du måste då veta födelseår, månad och dag för Dig och den/dem det gäller. Via astrologin kan jag även hjälpa Dig hitta bra start/slutdatum för olika skeden eller projekt i Ditt liv.

- Jag är vegetarian, närmast, vegan sedan tonåren och har den vägen kommit i kontakt med hälsa, kost och bantning. Du kan därför ställa frågor inom dessa områden.  Observera! Vad gäller hälsa kan jag pga kvacksalverilagen enbart uttala mig högst generellt och med fokus på energi.

- Det är min övertygelse att det inte existerar några ”dumma” frågor. Jag fokuserar på det positiva och koncentrerar mig i första hand på lösningar, nya alternativ för att övervinna svårigheter, byte av perspektiv och ett andligt växande samt att utforska olika vägar och alternativs konsekvenser för Dig och de Dina. Jag har ambitionen att vara etisk när jag guidar och ”tjuvkikar” därför inte på andras liv och leverne åt Dig.

- Jag anser att det är en gåva, ett kall att få vägleda andra människor i livet. Jag har många ”stammisar” och är stolt och ödmjuk inför deras förtroende. Det är min önskan och mål att Du ska finna Din egen styrka och inre röst att lita till genom att konsultera mig.

- Jag lever efter att göra gott i det ”lilla” omkring mig, som ett vänligt ord eller ett leende mot en främling och hoppas det sprider ringar på vattnet.

Du är hjärtligt välkommen att ringa mig. Skriv gärna upp Dina frågor innan Du ringer så att Du inte glömmer något när Du kommer fram. Tänk på. att Du ibland kanske enbart behöver bekräftelse på det Du redan ”vet” och att tarot ofta är ”hjälp till självhjälp”, självinsikt. Du bestämmer själv om Du vill se glaset som halvfullt eller halvtomt. Om Du vill se kärlek och det goda eller ta ut olycka i förskott. Jag kan hjälpa Dig med verktyg att tackla Ditt livs olika skeden men om Du använder dem, när och hur bestämmer Du själv.

”Strive to be calmly active – actively calm”

Min direktkod är 3326.

MITT SCHEMA ÄR:

MÅNDAG 07:00-14:00 SAMT 16:00-24:00

TISDAG 07:00-11:00 SAMT 14:00-22:00

ONSDAG 07:00-14:00 SAMT 18:00-22:00

TORSDAG 07:00-11:00 SAMT 14:00-22:00

FREDAG 07:00-17:00

LÖRDAG 09:00-12:00

SÖNDAG 08:00-14:00 SAMT 18:00-24:00

 

 

 

 

 

DELA MED DIG: